Over ons

Welkom op onze website! Leuk dat u ons bezoekt! Als u op zoek bent naar hoogwaardig installatiewerk en hierbij graag advies op maat wilt, dan bent u hier aan het goede adres.

In 1990 startten Ton Ruiter en Martin de Lange het bedrijf met als doel in een prettige werksfeer een boterham te verdienen met het leveren van kwalitatief en gebruiksvriendelijk installatiewerk. In de loop der tijd zijn duurzame oplossingen hierbij een steeds belangrijkere rol bij gaan spelen. Momenteel werken we met een groep van 15 tot 20 enthousiaste en ervaren medewerkers.

Sinds 1995 zijn wij gevestigd in ons pand aan de Nijverheidsweg 23 te Wervershoof, waar we op afspraak ook verschillende installatie-onderdelen in onze showroom kunnen demonstreren. Zo kunnen we persoonlijke wensen heel concreet bespreken, wat verhelderend werkt voor onze opdrachtgevers en toekomstige gebruikers. Wij komen echter ook graag bij u thuis of op uw bedrijf langs om uw wensen te bespreken.

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, maar ook werken we veel voor onder meer aannemers, woningbouwverenigingen, scholen, eigenaren van bedrijfs- en kantoorpanden en agrarische bedrijven. Voor service en onderhoud werken we samen met Energie Service Noord West, zodat we een betaalbare mix van snelheid en kwaliteit kunnen garanderen. De meeste storingen zijn zelfs binnen 4 uur verholpen, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Bedrijfsbus Ruiter & De Lange

CV Ketel vervangen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Laat het ons weten!

Wij komen graag vrijblijvend langs om de situatie bij u thuis of bedrijf op te nemen! Wij kunnen hierbij direct een offerte op maat voor u verzorgen!