Wat doen wij?

Ruiter en de Lange is actief op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en luchtbevochtiging. Kortom alles wat u nodig heeft voor perfecte klimaatbeheersing. Daarbij maken we steeds meer gebruik van duurzame installatietechnieken, zoals warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers.

Maatwerk staat voor ons centraal. Wij stellen op basis van uw persoonlijke wensen de optimale installatie samen. Die wordt uitgevoerd met gangbare materialen en is op een gebruiksvriendelijke manier is te bedienen. De meeste mensen zijn tenslotte geen machinist en de techniek moet het u makkelijk maken! Onze zeer ervaren medewerkers kunnen u in dit proces goed adviseren, alternatieven aandragen en samen met u tot een oplossing komen. Tijdens een persoonlijk gesprek proberen wij u te helpen om op alle onderdelen bewuste keuzes te maken. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Op deze website hebben wij voor veel van onze activiteiten beschreven hoe wij te werk gaan en bij sommige onderdelen een korte toelichting gegeven over de techniek. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst!

duurzaamheid Zonnepanelen

Nieuwsgierig hoe aantrekkelijk zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand zijn? Laat het ons weten!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie bij u op te nemen! Dan hebben wij direct de mogelijkheid om eventuele vragen te beantwoorden!