CV-Ketels

CV Ketels

Of het nu gaat om de vervanging van de cv-ketel in uw schuurtje of de renovatie van een compleet ketelhuis bij Ruiter & de Lange bent u aan het goede adres!

Het vakkundig en veilig installeren van centrale verwarmingsinstallaties is van groot belang. Een onzorgvuldige installatie kan rampzalige gevolgen hebben, denk hierbij aan explosiegevaar, brand en koolmonoxidevergiftiging. Ruiter en De Lange is KOMO Instal gecertificeerd, dit is een ‘erkende’ kwaliteitsverklaring wat betekent dat een installatie voldoet aan de geldende Nederlandse wettelijke eisen. Elk jaar wordt bij ons door een onafhankelijke keuringsinstantie gecontroleerd of wij nog altijd aan die eisen voldoen. Daarom is Ruiter en de Lange de keuze voor behaaglijkheid, kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Welke cv ketel?

CV-ketels zijn verkrijgbaar in veel verschillende merken en uitvoeringen. Welke het beste bij u past hangt onder andere af van de grootte van uw woning, uw warmwatergebruik (CW-klasse), uw budget en eventuele specifieke wensen. Ruiter en de Lange werkt veel met ketels van Intergas en Remeha, deze hebben zich bewezen als betrouwbare cv ketels. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een ketel. Door op het logo van onderstaande ketelfabrikanten te klikken, kunt ook zelf voor het betreffende merk bepalen welke ketel het meest voor u geschikt is.

Cv-ketel     CV Ketel

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd of nog vragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend de situatie bij uw thuis of uw bedrijf opnemen, waarbij we een offerte op maat kunnen uitbrengen. Tevens voorkomt dit dat u bij de uitvoering van de werkzaamheden voor verrassingen en extra kosten komt te staan.

Downloads

Door op een onderstaand logo van een ketel fabrikant te klikken, opent u een overzicht van de brochures van de verschillende type ketels van de betreffende ketelfabrikant.

CV Ketel     cv ketel     CV Ketels     cv-ketel

Huren

Het is nu ook mogelijk om bij ons uw ketel te huren. Hiervoor werken we samen met HuurGemak.

Voor meer informatie, click op onderstaande link.

onderhoudStoring & Onderhoud