Designradiatoren

Design of decor radiatoren zijn in vele afmetingen, kleuren, vormen en uitvoeringen verkrijgbaar. Kortom, er is een radiator voor elk interieur. Ruiter & de Lange werkt met diverse merken designradiatoren:

Calidus budget badkamerradiatoren

Calidus is een designradiator voor in de badkamer met een mooie uitstraling en goede kwaliteit. Door een scherpe focus op een beperkt assortiment te houden, kan er tegen een zeer aantrekkelijke prijsstelling een mooie radiator aangeboden worden. Er wordt maar liefst tien jaar garantie op de Calidus radiatoren gegeven. De Calidus is verkrijgbaar in een rechte en een gebogen uitvoering in de kleuren RAL9016 (wit), RAL0019 (pergamon) en RAL9006 (wit aluminium). Verder is het mogelijk om de Calidus uit te voeren met een (luxe) midden aansluiting.

Designradiatoren

Het assortiment van Jaga, Vasco, en Zehnder is zeer uitgebreid. Door op onderstaande logo’s te klikken, kunt u online het assortiment van de betreffende fabrikant bekijken. Mooie radiator(en) gezien? Laat het ons weten, wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte!

 

Jaga Design Radiatoren          Vasco Design Radiatoren     Zehnder Design Radiatoren

CV Ketel vervangen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Laat het ons weten!

Wij komen graag vrijblijvend langs om de situatie bij u thuis of bedrijf op te nemen! Wij kunnen hierbij direct een offerte op maat voor u verzorgen!