Zonne-energie

Zonneboilers

Met zonneboilersystemen wordt warm water verwarmd. Een zonneboilersysteem bestaat uit één of meerdere zonnecollectoren op het dak en een boilervat in huis. Wanneer er voldoende daglicht is, wordt er koud water over de collector gepompt. De collector warmt dit water op, waarna dit zijn warmte weer overdraagt aan het water in de boiler. Wanneer u warm water tapt, hoeft uw ketel dus geen koud water meer te verwarmen maar kan het gebruik maken van het warme water in de boiler. Uw cv-ketel zal het water uit de boiler na verwarmen, wanneer de temperatuur in de boiler niet hoog genoeg is. Op deze manier draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening!

Meer over zonneboilers

 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd, wordt elektriciteit opgewekt. Zonnepanelen kom je steeds vaker tegen in het Nederlandse straatbeeld en dat is ook niet zo gek! De prijzen van zonnepanelen, zijn de afgelopen jaren sterk gedaald, terwijl deze juist steeds meer energie kunnen opwekken. Daar bovenop zijn de energieprijzen de afgelopen jaren gemiddeld juist sterk gestegen. Met de huidige lage spaarrentes zijn zonnepanelen momenteel dus een zeer aantrekkelijke investering.

Meer over zonnepanelen

duurzaamheid Zonnepanelen

Nieuwsgierig hoe aantrekkelijk zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand zijn? Laat het ons weten!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie bij u op te nemen! Dan hebben wij direct de mogelijkheid om eventuele vragen te beantwoorden!